vrijdag, augustus 11, 2006

DC "33": de club, hun tombola en de prijzen

Ieder zichzelf respecterend volkscafé herbergt wel één of andere club of vereniging. Café 206 zondigt uiteraard niet aan dit cliché, want behalve de café 206-blog redactie is er ook DC “33” gehuisvest. Dit is geen duivenclub, voetbalclub of wielerclub, want die zijn in Sint-Katelijne-Waver allemaal gedomicilieerd in café “Onder den toren”, gelocaliseerd …euh…onder den toren, maar wel een heuse dartsclub… of in elk geval toch een dartsclub. Die mannen doen net echt, ze hebben een dartsseizoen, ze spelen uit- en thuiswedstrijden en ze hebben zelfs een website. Allemaal zo professioneel.
En blijkbaar heeft ook een professionele dartsclub zo zijn kosten (pijltjesslijtage misschien?) want ingeval van een thuiswedstrijd wordt er, om de club te steunen, telkenmale een tombola ‘met mooie prijzen’, zo beweerd althans de club, georganiseerd. Je kan DC “33” steunen door voor 5 € een handvol lotjes te kopen. Daarbij krijg je ook een ‘altijd prijs’ garantie, en dat zou eigenlijk al enige argwaan moeten opwekken.
Om nog beter te infiltreren in de fascinerende wereld van Café 206 heeft de Café 206-blog redactie, ja ook wij zijn professioneel…maar dus ook soms wat naïef, eens zo een investering van 5€ gedaan (wij brengen dit bij de belastingen wel in als werkingskosten).
En het moet gezegd, de club komt zijn beloftes na. Of toch in elk geval het ‘altijd prijs’ gedeelte, het ‘mooie prijzen’ gedeelte is voor discussie vatbaar, want dat is eerder een subjectief begrip. Zo had collega redacteur B.W. het geluk om een gratis telefoonlijn-internetaansluiting te winnen en bovendien maakt hij nog kans op één van de 500 te winnen bioscoopticketen, zo laat het CD-rom hoesje ons weten. Het enige wat hij daarvoor moet doen is zo snel mogelijk die internetverbinding maken in de hoop bij de eerste 500 nieuw aangesloten leden te zijn. Benieuwd of collega B.W. het zal halen, de actie loopt namelijk al van in 2001.
De café 206-blog redactie vraagt zich af of ze in café 206 ook een tombola zouden kunnen organiseren? Wij hebben namelijk ook zo onze kosten…
Heeft niets met DC “33”, noch met de Café 2006-blog redactie te maken, maar zouden ook best wel eens gesteund mogen worden.

1 Comments:

Blogger Ben said...

het had al lang geduurd, maar eindelijk zijn ze dan daar: TETTEN VOOR SYLVAIN!!!

zaterdag, augustus 12, 2006 2:41:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home