zaterdag, augustus 12, 2006

Elena's Tien om te zien

Het is nu reeds ruim 175 jaar dat België de wereld verblijdt met tal van schitterende muziekbands en artiesten. Van Arno over dEUS via Funeral Dress tot Jan De Wilde. We zouden er geen probleem mee hebben om er een hele platenkast mee te vullen. Maar helaas zijn de Café 206-blog redactiekantoren nogal krap bemeten. Daarom kwamen we op het geniale idee om Elena, de van Oekraïne afkomstige vrouw van cafébaas Daniël, een CD te laten samenstellen met de 10 allerbeste van Vlaamse artiesten afkomstige liedjes ooit. Elena, zo redeneerde de redactie, heeft als buitenstaander geen vooroordelen ten opzichte van bepaalde bands of artiesten, en zal objectief de beste songs kunnen selecteren.


Het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen dat de Café 206-Blog redactie nogal teleurgesteld was, toen ze Elena’s keuze aanhoorden.
De Café 206-blog redactie is nu aan het beraadslagen of het wel zo een goed idee zou zijn om aan Elena te vragen ons eens de naar haar mening 10 beste Belgische gerechten voor te schotelen.

Aan Elena’s uitverkoren artiesten:

1 - Sorry Jos, maar we zijn al weg.
2 - Helaas Danny, maar wij jou niet.
3 - Steek het waar de zon niet schijnt, John.
4 - Ik denk het niet Garry.
5 - Helaas Luc, wij ook.
6 - Je bent in elk geval op de goede weg, Paul.
7 - Nee Jo, maar wel onze oren.
8 - Weten we Willy, maar jij bent als een nachtmerrie.
9 - Wel Bobbejaan, ga daar dan gaan zingen.
10 - Stop eerst eens met zingen Will, en daarna zien we nog wel.