maandag, januari 22, 2007

Café 206 pop-poll #2: Elena's vat

Filip De Winter zal tevreden zijn want binnenkort is er al weer één buitenlander minder in België.
Elena wordt namelijk Belg.
Het is de kers op de taart, zeg maar de kraag op het bier van drie jaar integratie in België.
Wij voelen ons allemaal voor de volle 100 % Belg, met uitzondering misschien van de van Spaanse oorsprong zijnde Nick Garcia. En veelal lijkt het er op dat ook Stan andere in zijn geval centraal Afrikaanse roots heeft, maar naar verluid is dit slechts schijn.
De integratie was niet altijd even gemakkelijk en het gevolg is dat Elena nog enkele A-typische Belgische kantjes heeft, zo houdt ze van België voor de regen, vergeet ze nu en dan aan te kondigen dat ze naar de WC moet, durft ze nog niet uit volle kracht te boeren in het openbaar, en fluit ze niet terug wanneer er “Hee Poepke!” wordt geroepen…
Daar tegenover staat dat ze reeds een goed inzicht in de Vlaamse showbizz heeft, over een uitgebreide kennis van de Belgische keuken beschikt en het Nederlands al heel wat beter beheerst dan vele van de vaste tooghangers van Café 206…
Het leven in België was niet altijd even gemakkelijk maar Elena is met glans geslaagd!

Om haar Belg zijn te vieren is Elena van plan een vat weg te geven in ons geliefde Café 206. Om er uit te raken welk vat dat precies moet zijn werd de hulp van de redactie ingeroepen. Want dankzij onze wereldwijd verspreide publicaties en onze vermaarde en altijd betrouwbare polls zijn wij volgens Elena, maar vooral volgens onszelf, hét ideale medium om problemen als dit op te lossen.

De poll is als vanouds terug te vinden in de rechter side bar.

Andere suggesties dan diegene die in de poll zijn opgenomen kunnen altijd medegedeeld worden aan de redactie via ons inmiddels welbekende adres cafe206blogredactie@hotmail.com. De redactie zal dan het nodige doen opdat de bevoegde instanties van uw keuze op de hoogte worden gebracht…behalve als het om een keuze gaat die de redactie niet graag drinkt, maar dat spreekt uiteraard voor zich.


Vrij naar René Magritte's The Son of Man - 1964 - Olie op doek - 116 x 89 cm

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

STEM VEDETT !!!

Voor een vat vol ambiance: stem Vedett uw garantie voor heel veel pret!!!

STEM VEDETT !!!

maandag, januari 22, 2007 10:10:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gezien meer dan de helft van de café 206 blogredactie op aanraden van hun medisch adviseurs bestaande uit: een blonde verpleegster met hele grote borsten, een huisarts, een cardioloog, een nierspecialist, een psycholoog, een psychiater en hun sportarts niet meer dan één alcoholische consumptie per dag mag achterover zetten heeft het uiteraard geen zin om op de Vedett te stemmen. Als er dan toch maar ene mag gedonken worden: iets deftigs. Een BERSALIS dus!!!

dinsdag, januari 23, 2007 6:40:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gezien "meer dan de helft van de café 206 blogredactie" enkel op de goede voornemens van de hoofdredacteur slaat en de rest van de redactie zich hiervan distantieert, heeft het wel degelijk zin de VEDETT in overvloed te serveren.
Daarom: VEDETT !!!

dinsdag, januari 23, 2007 8:14:00 p.m.  
Blogger Elena said...

Vedett of Bersalis...
Zo lang als niemand begint de poll maken: "Stem tegen Elena's belgschap"... is er
voldoende drank!

woensdag, januari 24, 2007 9:37:00 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

waaah!! Jupiler!!

vrijdag, januari 26, 2007 10:09:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Zeg NEEN tegen discriminatie!
Stem ORDAL!!!
Geen ambiance, wel een deftige babbel.Geen hoofdpijn, wel oorpijn achterna... Dus, stem ORDAL:
O - onverwachte
R - Rustige
D - deftige
A - Associale
L - Lol
Stem ORDAL!!!!!!!!!!!

dinsdag, januari 30, 2007 4:18:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home