donderdag, april 10, 2008

Hommelhopjes A & B

Eigen lof stinkt, en in het geval van de hommelhopjes is dit vooral naar bier.
Opperhommelhopper Daniel liet de Café 206 blogredactie namelijk weten dat de hommelhopjes A ploeg afgelopen zaterdag 05/04 de 7de grote bierkwis in Zele heeft gewonnen.
Verder schept de hommelhopper nog wat meer op door ons ook nog te melden dat dankzij de goede prestatie van de hommelhopjes B ploeg ook het landenklassement werd binnengehaald.
Hommelhopwoordvoerder Daniël omschrijft het als een ‘grandioze overwinning in een internationaal sterk bezette bierkwis’.
Maar laten we eerlijk zijn, de enige mensen die iets van bier kennen zijn Belgen, of het zou Michael Jackson, de bierkenner niet de zanger, moeten zijn. Maar deze laatste is ondertussen al een tijdje gebotteld en ligt nu ‘na te gisten op fles’.
Kortom de internationale concurrentie stelde weer niets voor.
Naar hun eigen zeggen hebben de hopjes hun ‘grandioze’ overwinning uitgebreid gevierd in hun stamcafé en sponsorlokaal Café 206.
De Café 206 blogredactie was er bij dat uitgebreid vieren echter niet bij.
Maar we kunnen ons moeilijk voorstellen dat in een café waar noch Corsendonk Agnus, noch Liefmans pils van ’t vat wordt geserveerd, uitgebreid gevierd kan zijn geweest.

Michael Jackson, de zanger niet de bierkenner.
Heeft er net als Michael Jackson, de bierkenner niet de zanger, ooit beter uit gezien.